Kategorie Vrae en antwoorde

Is dit moontlik om saailinge NV-101 te voer
Vrae en antwoorde

Is dit moontlik om saailinge NV-101 te voer

Hallo, sê my, is dit moontlik om HB-101 saailinge te voer? Tags: Siekte, kunsmis 559 views | 05/01/2016 19:43 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (a) By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe moet u dit hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?

Lees Meer

Vrae en antwoorde

Hoe om 'n komposhoop te maak

Ouens, vertel ons van die komposhoop, hier gooi ons gras daar, moet ons dit met die aarde gooi? Hoe lank sal dit moontlik wees om dit te gebruik? Hoe om die saagsels te laat verrot, ons het verskillende sakke, wat kan daarmee gedoen word? Dit lyk asof hulle die beddens bedek, hoe? Sprinkel net bo-op of moet jy verrot?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Watter plante is geskik vir arbo-beeldhouwerke?

Onlangs het ek foto's van arbosculptures gesien en nou wil ek self iets doen. Ongelukkig, waar hulle uitgelê is, is daar geskryf oor suidelike plante wat feitlik nooit in ons land voorkom nie. Watter van ons plante is geskik om sulke skoonheid te skep? 435 uitsigte | 09/11/2015 01:14 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Thuja en tuyevik - wat is die verskil?

Hoe om te onderskei? Kenmerke van die gebruik van beide? Tuevik, as ek my nie mis nie, is in die konstruksie gebruik as gevolg van sommige eienskappe van hout. Die thuja word gebruik vir dekoratiewe aanplantings. 1176 uitsigte | 09/15/2015 06:04 Onlangse vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand in die land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Wat kan aan die kus van die Swartsee gekweek word

Dit is wintervrugte wat van belang is :) wat kan meestal pas by 'n milde, suidelike klimaat, sodat dit in die winter vrugte kan dra? dink meestal aan die mees voor die hand liggende opsie - mandaryns. Maar ek wil iets anders hê) 705 views | 09/14/2015 02:03 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (in my huis) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my somerhuisie. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Adviseer plante vir topiary

Welkom! Adviseer die plante vir die topiary (vir individuele figure, nie 'n heining nie)? Watter plante leen hulself goed tot skeer? Behou hul vorm en digtheid, en nie op plekke met verloop van tyd kaal nie? 795 uitsigte | 09/10/2015 14:54 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Okkerneute

Walnoot, dit is nie net baie nuttig vir die liggaam nie, maar ook bome is nie baie verdraagsaam nie, lae temperatuur. Dit pas maklik by verskillende weerstoestande aan. Ek wil in my eie landhuis 'n paar bome plant. Ek weet dat daar verskillende soorte is, maar watter wortels wortel skiet, en hoe beter moet dit bemes?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Appelkose in die voorstede

Net 'n wondermiddel was die begeerte om appelkose in die land te kweek. Dit werk net nog nie uit nie. Miskien het iemand 'n soortgelyke ervaring? Die plante wat ek plant, het nie eens 'n wenk van blom nie. 554 uitsigte | 09/12/2015 02:43 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand in die land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Waarom die onderste blare van 'n suurlemoen geel word

Goeie dag. Ek besluit om 'n suurlemoen uit die saad te laat groei, dit groei al ongeveer 10 cm en die onderste blare begin droog word. Miskien het iemand afgekom wat raad het met hom? Tags: Tuin 229 uitsigte | 15/09/2015 16:00 Onlangse vrae: Daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my dacha eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Pruime het siek geword

Dit was 'n paar jaar lank vrugbaar, alles was wonderlik. Drie emmers is afgehaal. Maar nou is die vrugte bedek met 'n soort muck. Hars verskyn op plekke op die vrugte, en 'n wurm sit in die pruim. Dit is die tweede jaar. En op al die bome. Tel die hele bessies op die vingers: (Wat om te doen? 842 uitsigte | 03.09.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Watter temperature kan voor die winter gesaai word

Sê my, by watter temperature kan jy al iets in die winter saai en die beddens en bosse begin bedek? Ons het 10-15 grade snags Tags: Siektes, kweekhuise 287 views | 09/06/2015 02:59 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om 'n alternatiewe outowatering te maak

Hoe kan ek outomatiese natmaak op die balkon organiseer? Ek vertrek periodiek vir 'n paar dae en kan nie die plante op die balkon natmaak nie. Hoe kan u hul outomatiese natmaak organiseer sonder om al hierdie duur stelsels te koop? 492 uitsigte | 09/18/2015 02:03 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om keëls van kersbome af te haal

Klim jy nie in 'n boom nie? Gewone spar takke het te dun takke waarop keëls hang, en dit is boonop onmoontlik om bome van 4-5 meter hoog te klim. In Januarie 2013 pluk ek keëls met 'n vrugteplukker, maar dan was daar 'n hele aantal keëls, en die keëls het laag gehang - ongeveer 2,5-3 meter bo die grond. Kegels hang gewoonlik op die hoogte van 'n gebou met 2 verdiepings en hoër.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Doringagtige plante / kaktusse ...

Ons het almal plante wat lankal bekend is, soos kaktusse. Maar hoeveel weet ons van hulle? Wat is die beste habitat vir hierdie spesie? Waar in watter land hoe om te plant. Versorging en besproeiingstyd. Waar die eerste spesie histories ontstaan ​​het, in watter lande. Daar is giftige kaktusse, daar is kaktusse wat elke 5-10 jaar blom.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Waarom die hortensia blare wit word

Hallo Sê my asseblief, wat van hortensia? Tags: Kunsmis 857 uitsigte | 08/16/2015 14:18 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (a) By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Landskap vir die lui

Die vraag mag vreemd lyk, maar dit is die moeite werd om die indiensneming van die grootste deel van die bevolking in ag te neem. Die tyd ontbreek gewoonlik baie, maar daar is ook geen begeerte om onder die onkruid te leef nie. Hoe kan u iets aangenaam kry sonder om 'n beduidende tydsbelegging te belê, of ten minste sonder vermoeiende en gereelde hofmakery?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Peer vries

By die kothuis is daar 'n klein tuin waar appelbome, kruisbessies, pruim- en peerbome groei. Maar elke jaar is dieselfde probleem: in die winter vries die peer, en net dit. Gedurende die somerseisoen het ons dit in orde gebring, maar dan herhaal alles weer. Hoe kan u hierdie probleem oplos? 933 uitsigte | 09/12/2015 01:34 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om ontslae te raak van houtluise in die tuin

Vertel my hoe om ontslae te raak van houtluise in die tuin? Tags: Plae, Groente 315 views | 09/12/2015 10:00 AM Onlangse vrae: Daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe moet u dit hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om gladioli uit te plant

Dit is die hele dag al koud. My gladioli voel sleg: knoppe gaan sleg oop, hang af. Is dit moontlik om dit in die kas uit te plant? As, sê, neem en grawe dieper, saam met baie grond. Hul wortels is nie baie groot nie. Sal hulle wortel skiet of nie? Tags: Plante 2647 views | 27.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om 'n goeie somerhuis te kies

Ons wil 'n huisie koop. Wat is die beste kriteria om te beoordeel? Hoe kan ek 'n goeie een kies as ek nie goed verstaan ​​nie? Tags: Plae 403 besigtigings | 08/26/2015 20:30 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe moet u dit hanteer?
Lees Meer

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos